Od půl deváté si dnes půjde poslechnout koncert Koblížků a jejich předkapely The Aspect v kulturním domě Máj v Pelhřimově výherkyně dvou vstupenek Iva Váňová, která věděla, že první album, které Koblížci vydali, se jmenovalo Řev z pískoviště.

Štěstí navíc tato výherkyně měla i ve druhé soutěži, kterou jsme včera ukončili. Po jednom lístku na vybraný film festivalu Jeden svět, který se koná ode dneška do neděle, získávají Milan Makovička, Tomáš Ištok a Iva Váňová. Všechny vstupenky jsou připraveny k vyzvednutí v redakci Pelhřimovského deníku.

Festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který do Pelhřimova zavítal poprvé, bude dnes v půl páté slavnostně zahájen v kině Vesmír, kde diváci zhlédnou i dokument Věra 68 o sportovní gymnastce Věře Čáslavské, která za svou kariéru získala 7 zlatých medailí. Ostatní filmy už se budou promítat v Hotelu Slávie.

Na Schmitzera půjdou tři výherci

Pelhřimov – Pelhřimovský deník vyhlásil minulý týden ve spolupráci s Music barem Sklep v Pelhřimově soutěž o vstupenky na koncert Jiřího Schmitzera, který se koná právě zítra ve 20.30 hodin v Music baru Sklep. Správné odpovědi  byly: 1. Jiří Sovák, 2. 13 schodů a 3. Chatrč. Vzhledem k velkému počtu došlých odpovědí, které však nebyly vždy správné, redakce nakonec losovala výherce ze všech odpovědí. Šťastnými výherci, kteří získávají po jednom lístku na zítřejší koncert, jsou: Jiří Pykal, Petra Hlaváčková a Jana Jelínková. Pro výherce budou vstupenky na jejich jméno připraveny před zítřejším zahájením koncertu v Music  baru Sklep.