„Dá se říct, že mám takový poklidný start. V pondělí dopoledne jsem měla objednaných několik lidí na konzultaci a odpoledne jen jedno tetování. To navíc bylo v rodinném kruhu, protože za mnou přijela moje sestřička z Prahy,“ svěřila se tatérka.

Společně se domluvily na jednoduchém motivu na ruku. „Je to takové minimalistické srdíčko z vlastní tvorby a ještě jedna drobnůstka. Jsou to takové příjemné záležitosti, nic složitého,“ popsala Bröcklová.

Hotel Slávie v Pelhřimově
I na Pelhřimovsku mohou lidé opět poobědvat v restauraci. Podívejte se

Na plno salon rozjede v polovině týdne. „V úterý mám ještě volno, protože budu mimo město. Do pracovního procesu se vrátím až ve středu,“ upřesnila Bröcklová.

Přetrvávající omezení a preventivní opatření ji při tetování nijak zvlášť neomezují. „Při práci musím mít roušku, rukavice jsou samozřejmostí. Nástroje po každém klientovi dezinfikuji také zcela běžně, takže se toho zas tolik nezmění. Jen uvítám, pokud lidé budou chodit po jednom a nebudou si s sebou brát doprovod. Občas totiž někdo potřebuje psychickou podporu,“ dodává s úsměvem mladá žena.

Dr. Klaun pomáhá dětem při překonávání traumatu z pobytu v nemocničním prostředí.
Radost jako terapie. Dr. Klaun léčí děti v nemocnicích smíchem