Takový je nejsilněji znějící vzkaz ze zasedání valné hromady svazu, které se v úterý 14. listopadu konalo v Červené Řečici na půdě jednoho ze svých členů, jímž je papírenská společnost Cerepa Červená Řečice.

Na valné hromadě pochopitelně zazněly reakce na výsledek nedávných sněmovních voleb a formování příští vlády, v níž by měl být nejbližším partnerem Svazu průmyslu a dopravy ČR budoucí ministr průmyslu. „Svaz je připraven navázat s příští vládou a jejími ministry podobné kontakty, jako měl s minulou vládou, a aktivně se podílet na práci v nové tripartitě,“ řekl k jednomu ze závěrů valné hromady svazu Václav Makovec z pořádající Cerepy Červená Řečice.

Rokující představitele domácí průmyslu osobně pozdravil hejtman Vysočiny Jiří Běhounek, podle něhož bylo výjezdní zasedání valné hromady svazu výrazem podpory průmyslu v regionu i oceněním regionálních zaměstnavatelů, kteří jsou důležitou součástí tohoto svazu sdružujícího zaměstnavatele i podnikatele z celé země.

Svaz průmyslu a dopravy České republiky je největším zaměstnavatelským svazem, který reprezentuje rozhodující část českého průmyslu a dopravy.

Ilustrační foto.
Na shromáždění komory podruhé vyhlásí vynikajícího lékaře Pelhřimovska