Při slavnostním vyhlašování se tým z Vysočiny těšil z úspěchu. V konkurenci vybojovali zlatou medaili v golfu i dvě bronzové medaile v soutěži šipek a střelby na branku. V kategorii muži do sedmdesáti let je získal Karel Toufar. Jednu stříbrnou medaili si za hod kroužků na cíl v kategorii žen do sedmdesáti let z plzeňského klání odnesla Jana Reichertová.
Letošního ročníku Her seniorů se zúčastnilo celkem dvacet osmičlenných týmů nejen z České republiky, ale i Německa, Slovenska a Maďarska.

Za Vysočinu se na plzeňský atletický stadion vydala Pavla Radová, jako vedoucí týmu a soutěžící Jiří Ferda, Miroslav Šuhaj, Karel Toufar, Věra Bauerová, Jana Malcová a Miroslava Matulová z Jihlavy spolu s Irenou Marouskovou a Janou Reichertovou z Humpolce.

Zahájení tradičních her pro seniory se uskutečnilo v úterý 11. července. Z důvodu deště a nepříznivého počasí musela být část programu a soutěží přesunuta do prostor tělocvičen.

Senioři ze všech koutů Čech i sousedních států si během soutěžního dne v Plzni poměřili své síly mimo jiné v běhu s raketou a míčkem, hod šipkami a kroužky na cíl nebo v běhu na šedesát metrů a čtyřicet metrů.

Sedlický úprk.
Lyžaře od startu neodradil ani déšť