Když se do místa bydliště následně nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu, obrátili se její blízcí příbuzní s žádostí o pomoc na policii. Policisté tak po pohřešované dívce vyhlásili celostátní pátrání a ihned ji začali hledat. „Na základě šetření se policistům podařilo zjistit, že dívka v pátek navštívila svého známého v Tachově a druhý den odtud odjela. Pohybovat by se mohla po celém území České republiky,“ prozradila k případu policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, střední postavy. Má zelené oči a tmavohnědé vlasy v délce po lopatky. Na sobě měla naposledy oblečené světlé tričko s krátkým rukávem a černou mikinu s dlouhým rukávem na předním díle v oblasti hrudníku s nápadným obrázkem na motiv filmové postavy Iron Man.

Obuté měla černé výrazné boty s bílým nápisem, takzvané skate boty. U sebe nosí černý batoh s bílými nápisy a na něm svazek klíčů na řetízku z víček od nápojových plechovek. Je možné, že dívka změní barvu svých vlasů, nejpravděpodobnější by mohla být blond.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ prosí o spolupráci Jana Kroutilová.