V centru Pelhřimova se sešlo na tři sta lidí. Mimořádně početná byla i skupina těch, kteří předzpěvovali z pódia na Masarykově náměstí. Síly totiž spojily smíšený pěvecký sbor Záboj se sbory Podkolenky a Duha a komorním sborem ze základní umělecké školy.

A ke školeným zpěvákům se s chutí přidávali i lidé pod pódiem. „Na této akci jsem letos poprvé a musím říci, že je to moc krásné. Navíc jsem dostala i zpěvník, takže jsem se ke sboru také připojila. Určitě sem na náměstí přijdu i příští rok,“ pochvalovala si akci Jana Plechatá z Pelhřimova.

Rekordní účast hlásilo humpolecké Horní náměstí, kde se zpívání účastnilo 320 místních zpěváků a s nimi dva Američané. V Koberovicích zpívalo 108 lidí, v Domově důchodců v Proseči u Pošné se sešlo 63 zpěváků.

A na řadě míst počítali opravdu všechny přítomné. Takže v kapličce v Polesí zpívalo 22 dospělých a 12 dětí a v Bolechově se akce účastnilo 23 lidí, dvě kočky, jeden pes, oheň, svařák a sněžení. V Rodinově se pak sešlo třicet zpěváků a jedna psí slečna.

V Horní Vsi zpívalo 56 lidí, v Kališti 50. Premiéru v Kejžlici absolvovalo 54 zpěváků, v Želivě s napoprvé sešla stovka lidí. V Útěchovičkách zpívalo 25 lidí, v Červené Řečici 85 a další v Horní Cerekvi.