Ruch zaplněné hospody chyběl i samotné provozovatelce Haně Pavlíkové. „Těch pět měsíců pro nás byla dlouhá doba. Těšili jsme se, až zase v Senožatech otevřeme. Navíc do toho skočíme rovnýma nohama, protože budeme mít pouť. V obci tedy bude o to více lidí,“ přiblížila. Prozradila, proč bude jídlo levnější i po opravě a investicích.

V podniku totiž zavedou meníčka. „Zdražovat kvůli energiím a dalším nákladům nemusíme. Naopak zavádíme klasické menu, takže se návštěvníci na obědě nají levněji než před zavřením,“ uvedla Pavlíková.

Provozovatelka dodala, že kromě ceny budou mít strávníci příjemnější i prostředí. „Vyrovnali jsme například terasu, takže i venkovní posezení na tom bude lépe. Kromě nové podlahy a vymalování máme i větší kuchyň,“ vyjmenovala.