Pošlete nám do 28. února originální recepty na masité pokrmy (zabijačky, guláše, steaky atd.) s kontakty na vás. Všechny recepty zveřejníme a šéfkuchařka Hotelu Slávie z nich vybere pět nejlepších, podle kterých ve čtvrtek 1. března uvaří menu pro příchozí.

Ve 13 hodin jídla navíc přímo ve Slávii odhodnotí porota ve složení zpěvačka Naďa Urbánková, reportér Jan Šmíd, režisér rynáreckých ochotníků Miroslav Kumžák, šéf obchodu pivovaru Poutník Jiří Vacek, vedoucí pelhřimovských kulturních zařízení Martin Ecler a tajemník městského úřadu v Pelhřimově Jan Machyán.

Tři nejlepší autoři receptů získají poukázky na jídlo ve Slávii v hodnotě 500 Kč a drobné dárky. Recepty posílejte na nela.kyselova@denik.cz nebo adresu Dr. Tyrše 58, Pelhřimov 393 01.