Kriminalisté pracují také s verzí, že pachatelem by mohl být pohřešovaný muž, jehož tělo bylo nalezeno ve čtvrtek na Písecku.

„Je pravda, že jsme byli policií požádáni o součinnost při ohledání místa činu. Jako nezávislá osoba tomu byl přítomen náš tajemník,“ řekl Deníku Vysočina starosta Kamenice nad Lipou Jaromír Pařík.

Událost se měla stát ve středu v podvečer v bytě v ulici Za kulturním domem. Podle informací Deníku mělo s největší pravděpodobností dojít k hádce mezi manželi.

Ilustrační foto.
Soud na Vysočině poslal do vězení sexuálního devianta, masturboval před dětmi

„Mohu potvrdit, že vyšetřujeme úmrtí ženy a není vyloučeno, že na její smrti má podíl jiná osoba. Na místo byl vyslán kompletní krajský výjezd služby kriminální policie a vyšetřování. Čekáme na výsledky pitvy,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Co přesně se stalo, není zatím známo. Příčinu smrti a způsob jakým byla oběť usmrcena, by měla objasnit nařízená soudní pitva.

Zdroj: Policie ČR

Podle informací Deníku byli manželé, kteří spolu mají dvě nezletilé děti, v rozvodovém řízení. Signály, že něco není v pořádku se měly objevit už na konci loňského roku. Muže totiž měla policie na deset dní vykázat ze společného obydlí. Kvůli čemu, není jasné.

Obě děti měly být děsivé události ušetřeny, protože v té době měly být naštěstí u svých prarodičů.