„Zcela upřímně jsem doopravdy nečekala, že bych měla šanci na umístění. Každopádně z pohovorů a z finálového večera jsem měla dobrý pocit a byla jsem se svým výkonem spokojená,“ svěřila se Andrea Prchalová.

V prvních chvílích ani nemohla uvěřit, že skončila na krásném třetím místě. „Moje pocity nedokážu dost dobře popsat. Byla jsem neuvěřitelně šťastná, ale zároveň jsem celou situaci nechápala a nemohla jsem uvěřit tomu, že se mi plní můj sen,“ zavzpomínala Andrea na finále soutěže, které se konalo ve čtvrtek 7. února v brněnském Boby centru.

Ilustrační foto.
Je rozhodnuto, Brod daruje pozemek pro hospic

Na finálový večer večer vzpomíná v dobrém. „Veškeré moje dojmy jsou pouze kladné. Celý večer jsem si neuvěřitelně užila a vydala jsem ze sebe jen to nejlepší. Bohužel hned při první promenádě se mi vyzul podpatek, ale nenechala jsem se rozhodit a pokračovala dál. Takže se dá říci, že jsem se vším spokojená,“ dodala Andrea s tím, že by si finále klidně zopakovala.

O korunku krásy bojovalo celkem deset dívek. Titul Miss Czech Republic 2019 si nakonec odvezla Denisa Spergerová z Českých Budějovic a první vicemiss se stala Maria Boichenko z Prahy.