Nákupní týden s DeníkemZdroj: DeníkNákupní týden probíhá dvakrát do roka, na jaře a na podzim. Letošní jarní Nákupní týden proběhne od 13. do 19. března 2023. Slevové kupóny budou součástí všech vydání Deníku a vybraných časopisů vydavatelství Vltava Labe Media. Najdete je také na webu

Přinášíme vám první várku tipů, co se během Nákupního týdne vyplatí koupit.

Pomocníci pro úklid bez námahy

Není u vás po zimě skrz okno skoro vidět? Je nejvyšší čas na jarní úklid! Vezměte to od podlahy třeba s robotickými vysavači od firmy Karcher.

„S modely RCV 3 a RCV 5 budete mít čistší domov bez námahy. Vytřou i vysají za vás, zatímco vy se budete věnovat příjemnějším aktivitám. V mobilní aplikaci jednoduše nastavíte, kam vysavač nesmí, nebo kde má naopak úklidu věnovat více pozornosti,“ představuje novinky Karcher zástupkyně společnosti Linda Matoušová.

V rámci akce pořídíte vysavače a další výrobky z řady Home & Garden se slevou dvacet procent.

Zdroj: Deník

Nábytek pro zahradní relax

S přicházejícím jarem se budeme z vnitřních prostor pomalu přesouvat i ven a užívat si sluníčka a čerstvého vzduchu. To si žádá kvalitní a pohodlný zahradní nábytek. Pořiďte si ho během Nákupního týdne se slevou 38 procent. Prodej zahradního nábytku právě začíná ve Scontu.

„U nás zákazníci najdou různé typy nábytku na balkón, malou terasu i prostornou zahradu s bazénem,“ poukazuje na sortiment obchodních domů marketingová manažerka Sconta Jitka Dihelová.

Zdroj: Deník

Textil do domácnosti

Radost vám i vaší domácnosti jistě udělají i krásné doplňky. V e-shopu Výprodej povlečení levně pořídíte povlečení, chrániče na matrace, jersey prostěradla, osušky, postele z masivu a mikroplyšové deky.

„V našem obchodě najdete například povlečení už za 199 korun. Po dobu akce nabízíme navíc slevu 10 procent,“ upozorňuje na co se zaměřit v internetovém obchodě s adresou vyprodejpovleceni.cz Adéla Lišková ze společnosti Textilomanie, která e-shop provozuje.

Zdroj: Deník

Nechte se rozmazlovat

Očistu a péči si ale zasloužíte i vy. Žádá si vaše pleť s příchodem jara omlazení? Rádo by se vaše tělo po zimě o pár kil odlehčilo? Nebo toužíte po dokonalé relaxaci? To vše je možné v estetickém centru ToWell.

„Doporučujeme například ošetření na omlazení pleti HIFU Ultheralift, z našich masáží pak lávové kameny. Novinkou v oblasti hubnutí je elektromagnetická stimulaci tuků a svalů či velice účinné ošetření přístrojové lymfodrenáže,“ popisuje služby svých kosmetických center Vladimír Žitný. S kupónem si můžete dopřát veškeré služby za polovinu běžné ceny.

V průběhu jarního Nákupního týdne bude opět z čeho vybírat. Nenechte si ujít výhodné nabídky mnoha desítek obchodníků, kteří se do akce zapojí. Slevové kupóny uplatníte v e-shopech i v kamenných obchodech. Slevy se dají využít opakovaně, stejnou prodejnu či e-shop lze tedy navštívit několikrát. Akce se týká prodejen v celém Česku. Slevové kupóny nejdete ve vašem Deníku, nebo si je můžete jednoduše stáhnout do mobilu. Kupóny tak budete mít vždy po ruce.