Předchozí
1 z 7
Další

Anglii mám moc rád, rád do ní jezdím. Fotografie je před Buckinhamským palácem, když královna slavila devadesátiny. Teď bude slavit devadesát pět, jel bych se podívat, ale bohužel mě tam nepustí.

Foto 2:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

V roce 2015 jsem byl na mistrovství světa v rugby. Fotka je z Wembley. Byl to nějaký zápas ve skupině, tuším Rumunsko proti Argentině. Byl jsem na více utkáních, tak už si to přesně nevybavuji.

Foto 3:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

Do Velké Británie jezdím často. Byl jsem se podívat i na olympiádě, před dvěma lety jsem vyjel na mistrovství světa v kriketu. Anglie tehdy poprvé v historii porazila Indii. Při této příležitosti jsem se vyfotil na Trafalgarském náměstí.

Foto 4:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

Je to sice jen plakát, který vysel u vstupu do metra. Freddieho Mercuryho mám ale moc rád. Pro mě je Queen kultovní muzika.

Foto 5:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

V době, kdy bylo v roce 2019 v Anglii mistrovství světa v kriketu, hrál se i Wimbledon. Takže jsem si frontu na lístek také vystál.

Foto 6:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

Florbal hraji od roku 1999, od založení. Předtím jsem hrál podnikovku. Začínal jsem ve třiatřiceti. S novým tisíciletím jsem měnil sporty. Místo lyžování jsem začal jezdit na snowboardu, místo tenisu jsem přešel na squash a hokej jsem vyměnil za florbal.

Foto 7:Zdroj: se souhlasem Jiřího Kučery

Foto je z florbalového Mistrovství světa ve Finsku. Tam se hrálo v roce 2010, my Češi jsme na něm získali zatím poslední medaili – bronzovou.