Festival je rozšířen o regionální den – čtvrtek, kdy v odpoledním programu vystoupí skupiny především v Humpolce a okolí, na závěr potom Mňága a Žďorp. Zájemci si je mohou zakoupit vstupenky na značkové prodejně Bernard v Humpolci, na www.smsticket.cz nebo na www.bernardfest.cz.

„Návštěvníci se mohou těšit na skvělý program, kterým oslavíme čtvrtstoletí konání Bernard Festu v Humpolci. Cena vstupenky se bude postupně v následujících měsících zvyšovat,“ připomíná hlavní pořadatel Zdeněk Mikulášek a dodává: „Dvoudenní vstupenka na místě vyjde na 1290 Kč. Jako každý rok jsme mysleli i na děti, seniory a zdravotně postižené, kteří mohou na festival za zvýhodněné vstupné. Např. pro děti do dvanácti let je vstup v doprovodu rodičů zajištěn zdarma. Počet vstupenek je limitovaný kapacitou Horního náměstí v Humpolci, která je stanovena na 5.555 míst, a proto doporučujeme nakoupit vstupenky včas. Aktuální cena vstupenky je nyní 890 korun.“

Dvě vstupenky na festival mohou nyní získat i čtenáři Deníku, kteří uvedou jméno alespoň jednoho interpreta, který na letošním ročníku vystoupí. Odpovědi posílejte do pátku 26. dubna  do půlnoci na mail: vlasta.tomkova@denik.cz. Dvě vstupenky získává jedna správná odpověď, která bude doručena jako 25. v pořadí.