Skupina Hop Trop působí na české scéně trampské hudby již třicet osm let a dosud hraje v původním složení. Posluchačům tak stále hrají a zpívají Ladislav Huberťák Kučera, Jaroslav Samson Lenk a Jaromír Šroub Vondra.

Koncert se uskuteční v rámci předplatitelského cyklu koncertů nesoucí název Hudební salon. Lednové vystoupení není však jejich prvním v Třebíči, mají zde totiž již stálou fanouškovskou základnu. „Tito hudebníci u nás vystupovali několikrát a naši abonenti je mají rádi. V loňském roce na koncerty pravidelně chodilo přibližně sto padesát předplatitelů a letos to nemáme ještě uzavřené. Do roka máme dohromady vždy sedm koncertů. V jarní polovině jsou čtyři a na podzim pak tři,“ informovala Jaroslava Burketová z programového oddělení Městského kulturního střediska Třebíč.

Mezi krásnými motocykly a letadly. I tak lze volit. Příkladem je Řípov, příměstská část Třebíče, kde je volební místnost v autoservisu.
V soutěži o nejvíce originální volební místnost by Řípov dosáhl úspěchu

Na programu, složeném převážně z tvorby Ladislava Kučery a jeho přátel, zazní známé hity, jako je Amazonka, Tři kříže, Jonatán, i vodácké písně, na kterých kapela spolupracovala se spisovatelem Zdeňkem Šmídem. Vyhrazen je prostor také na vyprávění příhod ze života kapelníků.

Vstupenky budou v předprodeji od pondělí 15. ledna. Samotný třebíčský koncert začne v úterý 23. ledna od sedmi hodin večer.

První kolo prezidentské volby v Havlíčkově Brodě.
Zemanovi se na Vysočině dařilo. Připomeňte si průběh voleb v naší reportáži