Pozvali je pořadatelé druhého ročníku „festivalu šťastných tváří" Happy Faces, který se uskuteční 31. srpna a 1. září 2018 v areálu Leteckého muzea v Koněšíně. I další obsazení festivalu je zajímavé a hvězdné. Přijede nestárnoucí Marie Rottrová, populární skupina Slza, legendární kapela 90. let Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka nebo třeba vítězka Hlasu Česko Slovenska Lo Hrůzová.

Zmíněný John Kelly s manželkou Maite Itoiz na festivalu v Koněšíně předvedou speciální show pod názvem „A Thousand Years". „Představí exkluzivní průřez svojí sólovou kariérou, kdy společně vystupují jako uskupení Elfenthal, a jejich hlavním žánrem je rocková opera a stará středověká hudba. Show se bude zcela lišit od klasického koncertu Kelly Family, ty největší Johnovy hity z éry rodinné kapely však rozhodně na festivalu zazní,“ oznámil mluvčí festivalu Milan Papežík.

Vstupenky na festival Happy Faces jsou k zakoupení již nyní za sníženou cenu v síti Ticketstream a také v prodejně Hudební nástroje Mijovič v Třebíči. Od 1. ledna 2018 se bude cena vstupenek zvyšovat.

Ilustrační foto
Hypotéky, majetky, funkce. To všechno má být k nahlédnutí v registru