Skóre se poprvé měnilo ve 4. minutě. To nejprve zahrozili hosté, aby se domácí vydali do rychlé protiakce. Bek Bílek projel přes celé hřiště a brankáře Kocáka si vychutnal blafákem. Zvýšit mohli Sýbek a Koupal, ale ani jeden pelhřimovského brankáře nepřekonal, na druhé straně gól nepřineslo přečíslení F. Kasalého s Votápkem.

Ve 13. minutě už to bylo 2:0, prosadil se na pozici útočníka hrající jinak obránce Červinský. Pelhřimov pak přidal, trefil břevno, Kopice v další šanci vychytal Hauser. Hosté přesto ještě do přestávky snížili, přesilovku využil D. Adam.

Z druhé části uplynulo jen 51 vteřin a Písek dostal znovu do dvoubrankového vedení Šuhaj. Zápas to nerozhodlo, hosté se zmohli na odpovědi. Kaminski nastřelil tyč, po přihrávce F. Kasalého upravil na 3:2 Kopic. Tentýž hráč stál i za vyrovnáním, ve 35. minutě skóroval při oslabení svého týmu.

V Kamenici nad Lipou v pátek vykolejil vlak. Nehoda se stala před pátou hodinou ranní v Masarykově ulici.
OBRAZEM: Na kamenickém přejezdu vykolejil vlak

Písku se povedl i nástup do třetí třetiny, vedení mu vrátil Polata. Zápas gradoval v závěru. Tři minuty před koncem srovnal Kosnar, vzápětí ale při přesilovce rozhodl Parýzek.

PÍSEK – PELHŘIMOV 5:4

Branky a nahrávky: 4. Bílek (Houdek), 13. Červinský (Matějka), 21. Šuhaj (Sýbek), 41. Polata (Parýzek, Sýbek), 59. Parýzek (Hanus) – 18. Adam (Kosnar, Kaminski), 30. Kopic (F. Kasalý), 35. Kopic (Kaminski), 58. Kosnar. Vyloučení: 4:9. Přesilovky: 1:1. Oslabení: 0:1. Třetiny: 2:1, 1:2, 2:1. Pelhřimov: Kocák – Kříž, Kellner, Port, D. Kasalý, Šána, Kaminski, Kopic, Kohút, Votápek, Kuluris, Hladoník, F. Kasalý, Adam, Kosnar, Bazala.