Semifinále
ŽIROV – BUDÍKOV 1:0
Po vyrovnaném úvodu se těžiště hry začalo postupně přesouvat před bránu žirovského Jonáše. Trecha posunul do křídla Smerekovi, ten obešel dva obránce a vystřelil těsně mimo  levé tyče. Ve 12. minutě Trecha centroval před bránu, tam se do „rybičky" položil Smereka, ale na míč nedosáhl. Ve 20. minutě musel Jonáš jen srazit na roh prudkou ránu Trechy k levé tyči. Z následujícího rohu opět „promáchl" hlavou v gólové pozici Smereka. Sporadické protiútoky Střepiny končily krátce za půlkou, v obranné činnosti Budíkova na sebe upozorňoval nejvíce Zour. Ve 31. minutě měl Jonáš plné ruce práce s točenou střelou Marouska z přímého kopu, ale potvrdil své kvality.

Další minuty přinesly útočné „osmělování" Střepiny. V 36. minutě ještě Jonáš vyrážel Smerekovu střelu, ale o minutu později došlo ke změně skóre. Marouskovu rozehrávku zachytil na půlce obránce, přihrál na sprintující křídlo, které z jedné našlo nebráněného Bratrů, a ten hlavou pohodlně zavěsil pod břevno. Favorit dal Budíkovu lekci z produktivity a ujal se vedení. Ve 40. minutě mohlo být pro Rovnost ještě hůř, ale L. Jonáš v dobré pozici trefil jen boční síť. Neurovnanou hru s přibývajícími osobními střety ukončil poločasový hvizd rozhodčího Švehly.

Nástup do druhé půlky se povedl Budíkovu. Hned v 46. minutě putoval míč po ose Prokop, Smereka, Páša a posledně jmenovaný orazítkoval břevno Jonášovy brány. Ve 49. minutě vytáhl Jonáš na břevno Marouskovu střelu z přímého kopu. Vzápětí prováhal vhodný okamžik ke střelbě Smereka a jeho střela skončila na hradbě obětavě hrajících obránců Střepiny. V 53. minutě poslal dalekonosnou střelu k Jonášově bráně střídající Haman, mezi tyče ale nemířila. O minutu později krásně našel Prokop Pášu, ten ale mířil nad.

Zahrozil také Žirov. V 55. minutě se vydal na výlet T. Marek a zastavit ho musel až M. Bláha v bráně Budíkova. Z následného rohu balon skončil po Bláhově zákroku na pravé tyčce. Festival šancí Budíkova pokračoval ránou Kráčmara do boční sítě, hráčů Rovnosti se pomalu zmocňoval zmar. V 68. minutě Páša našel ve vápně Smereku, ten hlavou přiklepával Grantovi, jehož střelu zblízka Jonáš bravurně vyrazil. Budíkovskou křečovitou snahu přerušila akce Hamalčíka v 86. minutě, který mířil z dálky jen vedle pravé tyče. Střepina náskok udržela i v závěru a prodloužila fantastickou bilanci – již 442 minut neinkasovala gól.
Gól: 37. Bratrů. Rozhodčí: Švehla. Poločas: 1:0.

KOŠETICE – HERÁLEC 0:2
Již ve 2. minutě zahrozil Herálec. Dvořák důsledným atakováním stopera získal míč, potáhl ho po levé straně a podél vyběhnuvšího gólmana předložil pas mezi obránce. Kolega z útoku na něj však nedosáhl. Na druhé straně se v 5. minutě ocitl v šanci kanonýr Kubů, ideální čas pro střelu ale prováhal. V 10. minutě Filipský rozehrával herálecký roh. Na míč si naskočil na přední tyči Dvořák a nechytatelně poslal hlavou favorita do vedení.

Košetice se  tlačily dopředu, ale když už došlo na zakončení, tak je srážela nepřesnost nebo ukvapenost. Od 25. minuty se začalo na obou stranách jiskřit a byla k slyšení i silnější slova. Bojovalo se převážně ve středu hřiště, akce obou týmů výjimečně prošly do pokutového území soupeře. Poločas ukončila standartka Herálce. Hlavička Popely z rohového kopu ale skončila těsně mimo.

Tuhý boj pokračoval i ve druhé půli, postupně na hřišti začínal dominovat Herálec. V 54. minutě po nevinně vypadajícím autu přišla přesná přihrávka Hraly na Dvořáka, ten střílel z malého vápna k pravé tyči, ale Holan zázračně zachránil. V 59. minutě si na Dvořákův centr naběhl Filipský a přehlavičkoval brankáře, Holana na brankové čáře ale stihl zastoupit stoper. Čtvrt hodiny před koncem Herálec svůj tlak vyjádřil i gólově. Míč z rohového kopu hlavičkoval Dvořák, jeho střelu ještě stačil tělem zastavit obránce na čáře, dorážka Popely  ale skončila v síti. Košetice otevřely hru a prokřehlý Koubek dostal šanci se zahřát. V 79. minutě měl plné ruce práce se střelou Bureše z hranice velkého vápna a jen vyrážel na roh. Pak minul bránu z podobného místa Kubů. V 82. minutě měli šanci vstřelit kontaktní gól T. Vejsada a poté Bystričan. Střely z bezprostřední blízkosti ale bravurně zlikvidoval Koubek.
Góly: 10. Dvořák, 73. Popela. Rozhodčí: Ryšánek. Poločas: 0:1.

Petr Žáček