I. A třída, skupina A
PELHŘIMOV B – LUKA N. J. 1:1
Posílená domácí juniorka o několik hráčů z divizního týmu svým výkonem nepřesvědčila. V prvním poločase byli sice Pelhřimovští aktivnější, ovšem prosadili se jen jednou. Ve 22. minutě poslal Hurdu na trávník stoper Kubeš a sám postižený nařízenou penaltu proměnil. Další šance navýšení náskoku Pelhřimova nepřinesly. Naopak ještě do poločasu se mohli radovat hosté, zahrozili Hitnaus a Flesar.
V 52. minutě sice Hurda otřásl břevnem, ale to už byla předzvěst radosti hostů. Za další dvě minuty totiž udeřilo na druhé straně. Brejk zužitkoval Kucarov a odstartoval převahu Luk nad Jihlavou, která trvala až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Naštěstí pro domácí výsledek už svou podobu nezměnil. Rozhodnout mohl hlavně Flesar, který v 73. minutě nastřelil břevno.
Góly: 22. Hurda (PK) – 54. Kucarov. Rozhodčí: P. Rosický. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Pelhřimov B: Dvořák – Čmucha, J. Zabloudil, Duchan, Rysl (68. Razima) – Bartoň, Hovorka, Kmoch, Vokoun – Hurda, Vlach (82. Šoula).

SPEŘICE – VĚŽNICE 3:1
V dalším utkání, kdy šlo domácím o hodně, se hrálo na těžkém terénu. Domácí mač začali dobře a už v 16. minutě dal Němec hlavou na 1:0. Poté se Štěpán dvakrát ocitl sám před hostujícím brankářem Šrámkem, ale šance prováhal. Ve 30. minutě to bylo 2:0, kdy po chytré akci dával do prázdné branky Holoubek. Hosté zahrozili v prvé půli až ve 45. minutě, to nastřelili tyč Brzoňovy svatyně. Ve druhém poločase zvýšil v 60. minutě šťastně Tůma, poté domácí ještě několik tutovek zahodili. Poslední slovo v utkání na sebe vzal M. Chalupník, ale pouze snížil na konečných 3:1.
Góly: 16. Němec, 30. Holoubek, 60. Tůma – 76. M. Chalupník. Rozhodčí: Petřivý. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Speřice: Brzoň – Čermák, Holenda, Svoboda, Němec, Martin Pohan st. (70. Huňáček), Alenka, Martin Pohan ml., Štěpán, Tůma (67. Štěpánek), Holoubek.

BEDŘICHOV – KAMENICE N. L. 3:1
Domácí si vytvořili v úvodu převahu, ale dlouhou dobu se nemohli střelecky prosadit. Hosté hráli zodpovědně v obraně a vyráželi do brejků. Po jednom z nich si došli pro penaltu, kterou proměnil Míka. Chvíli nato bylo vyrovnáno. Taktéž z pokutového kopu potrestal faul na Voláka Petr Mašek. Po změně stran sice hra domácích už postrádala kvalitu, ale skóre se měnilo. A to díky třetí penaltě. Sám faulovaný Petr Mašek nezaváhal ani podruhé a poslal Bedřichov do vedení. To v závěru potvrdil po centru hlavičkující Paulík.
Góly: 40. a 64. P. Mašek (oba z PK), 85. Paulík – 36. Míka (PK). Rozhodčí: Zadina. ŽK: 2:1. Diváci: 50. Poločas 1:1. Kamenice n. L.: Votápek (47. Melzoch) – Míka, Novák, D. Pelc, Šuranský, Houška, Zahradník, P. Pelc, Spěváček (17. Kušta), Dvořák, Hadač.

reportéři Deníku