Když k tomu připočteme přeřazení Starého do áčka, odchody Papeže do Pacova a Kubíka do Žirovnice, má staronový trenér Jiří Cerhan prakticky zbrusu nový tým.

„Nejvíc mi asi chybí Bob Hovorka," přiznal bolestivost ztráty bývalého kapitána zkušený kouč a dodal: „Samozřejmě v jeho případě už to nebylo o tom, že by to uběhal, ale rozehrávku a standardní situace měl skvělé."

Jako citelná se ukazuje i ztráta Jana Zabloudila. Hráč, který byl pro soupeře hodně nepříjemný v osobních soubojích, platil mnohdy za dokonalého „zloděje míčů". „To byl fotbalista do nepohody, který bojoval za každého stavu," vzpomenul na dalšího z bývalých hráčů týmu a přidal ještě třetího do party: „Nemohu zapomenout na Pavla Papeže. Jeho běhavost a důraz při zakončení dělaly moc."

Chybí zkušenosti

Přesto juniorka nezačala novou sezonu v I. A špatně. Sice prohrála v Bedřichově, ale nebyla horším týmem, což je příslib do budoucna.
„Kopali jsme tam snad osmnáct rohů. Bohužel jsme nebyli schopni dát z vypracovaných šancí gól. Tým mě ale potěšil bojovným výkonem a velkou chutí do hry. Proto věřím, že se výsledky dostaví. Mladí hráči ale potřebují získat zkušenosti," ví Jiří Cerhan.

Ten spoléhá i na určitou výpomoc z prvního týmu. „Tak jsme se v klubu dohodli. Je to reakce na to, že jsme na hostování pustili Papeže a Kubíka," informoval kouč, který věří, že jeho svěřenci budou hrát v horní polovině tabulky: „Domnívám se, že v silách týmu je umístění do pátého místa," klade před mladý celek i sebe nemalé cíle.