„Na podzim jsme tam 3:1 prohráli, nečekám vůbec lehké utkání. I další předchozí vzájemné zápasy to jen potvrzují. Otrokovice rozhodně nemají špatný tým a my stále nebudeme kompletní," upozornil trenér Pelhřimova Ján Kubík.

Ten stále nebude mít k dispozici  Kmocha, Machače a Hložka, tedy hráče, kteří se na marodku dostali už během zimní přípravy. Bohužel to nemusejí být poslední pelhřimovské absence. „O úterním tréniku si poranil malíček brankář Moravec. Zlomené to sice nemá, ale je to naražené. V tuto chvíli nejsem schopný říci, zda bude chytat," sdělil ustaraně kouč osmého týmu tabulky. Pokud by se skutečně ocitl kapitán týmu mimo hru, mezi tyče by musel Dvořák.

Ve Vyškově Pelhřimovu chyběl střelec Krtek. Toho na poslední chvíli sklátila viroza. „V týdnu ještě netrénoval, ale na předzápasovém tréninku už by se měl objevit. Hrát tedy snad bude," doufá Kubík.

Zápas se podle původní hlášenky měl uskutečnit na hřišti s umělou trávou. Možné je ale, že dojde na trávník přírodní. „Ještě to není rozhodnuto, čekám na informaci," uvedl včera trenér Pelhřimova a přiznal, že si přeje příznivější počasí: „Hrát na umělé trávě je pro nás nevýhoda. Hřiště na Kalvárii je menší, vyžaduje bojovnější typy hráčů. Ty já nemám, mám spíše rychlostní fotbalisty," vysvětloval Ján Kubík. Přání se mu včera odpoledne splnilo, klud se rozhodl sehrát zápas na trávě.