I. A třída
H. BROD B – ŽIROVNICE 0:5
Úvodních dvacet minut zápasu se hrála vyrovnaná partie. K vidění byl rychlý a důrazný fotbal. Ovšem pak udělali dvě hrubé chyby domácí krajní obránci, kterých soupeř využil k skórování. Chvilku před poločasem pak přišel faul ve vápně a hosté kopali penaltu, kterou Houška proměnil. Ve zbytku zápasu si zkušená Žirovnice vedení pohlídala a zásluhou Cajze a Vilímka vítězství ještě zvýraznila.

Góly: 14., 28. a 71. Cajz, 43. Houška (PK), 78. Vilímek. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 0:1. Diváci: 70. Poločas: 0:3. Žirovnice: Švec – Houška (64. Dařílek), Cajz, Knotek, Kořínek, Kuš, Svoboda, Vodáček, Vilímek (80. Hřib), Hadrava (31. T. Hřebecký), M. Hřebecký.

Volební turistika je tady: Mladí přijeli pro důkaz, že volili v nejmenší obci

KOSTELEC – PACOV 2:3
Oba týmy začaly aktivně a první zahrozili domácí, ale do vedení šli ve 12. minutě hosté. To Kostelečtí nedokázali dopravit míč z vápna do bezpečí, toho využil Z. Rybčák. O vyrovnání se postaral Lapeš utěšenou střelou z dálky, náramně se totiž opřel do odraženého míče po rohu. Jenže domácí v závěru poločasu zopakovali nedůslednost před svou brankou a tentokrát se mohl radovat z gólu L. Rybčák. Ve druhé půlce kostelečtí fotbalisté propadli ve středu hřiště a L. Rybčák měl před odkrytou svatyní velmi snadnou práci. Domácí se mohli vrátit zpět do hry, ale Nikodým ani Sekan neuspěli. Prosadil se až v závěru Čekal, jenže Pacov sehrál poslední minuty zkušeně.

Góly: 32. Lapeš, 82. Čekal – 13. Z. Rybčák, 43. a 58. L. Rybčák. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 3:3. Diváci: 60. Poločas 1:2. Pacov: Basík – Kostroun, Bezemek, Z. Rybčák, Maršík, Váňa, Bártů, L. Rybčák, Kabíček (62. Tomovič), Jaroslav Přibyl, Vítámvás (73. Podolský).

H. BOROVÁ – KAMENICE N. L. 0:0
Hosté byli silnější na míči a domácí spoléhali na brejkové situace. V prvním poločase se Havlíčkova Borová dostala do tří vyložených šancí. Jeden brejk vychytal hostující brankář, druhý pak skončil na břevně a jednou se domácí objevili sami před brankou, ale balon zamířil vedle tyče. Po změně stran se obraz hry nezměnil. V 70. minutě se Paušíma objevil opět sám před brankářem, ale mířil vedle. O deset minut později mohli udeřit hosté, jenže domácí podržel brankář Lupták. Tak se body dělily.

Jaroslav Faltýnek, lídr hnutí ANO na Vysočině
Hnutí ANO nevyhrálo pouze ve 23 obcích

Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 3:2. Diváci: 60. Kamenice n. L.: Přibyl – Šuranský, Jaroslav Houser, Pelc, T. Hadrava, Zdeněk, Melzoch, Ira (77. Hadač), J. Hadrava, Zahradník, Jiří Houser. (va, jš)