PELHŘIMOV B – J. HRADEC B 3:7
Záloha Pelhřimova hezky utkání začala, dvěma kopírákovými góly Ryšavého šla do vedení. Aktivní domácí hráč s jistotou prošel dlouhým sólem po levé straně, důrazně se protlačil do vápna a střelou po zemi skóroval. Dvougólové vedení Pelhřimovu nevydrželo ani minutu, po chybě obrany snížil Šimánek.

Hosté přidali a měli další šance. Roh vypíchl Zabloudil na horní síť, následnou dorážku zastavilo břevno a druhou dorážku Zabloudil chytil. Třetí gól Pelhřimova přidal Hák, když převzal Hurdou prodloužený pas a obešel i gólmana. Efektní Benešovo zaběhnutí za obranu přineslo kontaktní gól Hradce a zvrat ve hře znamenala závěrečná pětiminutovka poločasu. Napřed zleva vyrovnal Völfel a dvě minuty na to centr zprava počtvrté dopravil hlavou do pelhřimovské sítě Šimánek.

Druhý poločas patřil Jindřichovu Hradci a jmenovitě Roštekovi, který upravil na 3:6. Potom hostujícího gólmana vyzkoušel střelou jak z děla Hurda, ten si ale poradil a ke slovu si dostal opět Roštek. Sedmý gól přidal po brejku parádním lobem přes Rohovce. Poslední akce zápasu už skórem nepohnuly. Hák po Hurdově centru hlavičkoval mimo a přímý kop hostů Rohovec vypíchl na roh.

Góly: 2. a 12. Ryšavý, 21. Hák – 13. a 42. Šimánek, 27. Beneš, 40. Völfel, 51. 58. a 75. Roštek. Poločas: 3:4. Pelhřimov B: Zabloudil (46. Rohovec) – Razima, Blažek, Sládok, Kropáček – Mádl, Bartoň, Ryšavý – Hurda, Hák. Střídali : Hrnčíř, Šoula.

(hst)