„Soupeř má v týmu celou řadu zkušených hráčů a z tohoto důvodu se musíme mít na pozoru. Nečeká nás lehký zápas," varuje trenér Humpolce Ján Kubík.

Na jeho svěřence měl minulý víkend blahodárný vliv. Šestigólová výhra v Žirovnici dodala hráčům sebevědomí. „Nálada v týmu se zlepšila. Musíme ale zůstat ostražití, v naší hře jsou stále chyby. Je nutné, abychom pokračovali na jich odstraňování. Jen zodpovědným výkonem máme v naději na úspěch v dalším utkání," připomenul kouč. Ten bude s největší pravděpodobností postrádat Kratochvíla, kterého trápí svalové zranění.

Slavoj čeká tým z chvostu tabulky

Žirovnice vyšla z okresního měření jako poražený, do Jaroměřic tedy pojede s cílem složit reparát. Vzhledem k tomu, že domácí dosud získali jen dva body a v tabulce jsou poslední, nemusel by to být neřešitelný úkol. „Soupeř je v situaci, kdy už musí. Je otázkou, co to s ním udělá. Jestli na něj dolehne pocit zodpovědnosti a bude nervozní nebo zda naopak bude bojovat jako o život," naznačil nevyzpytatelnost situace trenér Žirovnice Leoš Mitas.

Slavoj má ale svých starostí dost, ani s odstupem týdne nebude lehké zapomenout na bolestnou lekci v podobě porážky 6:0 před vlastními fanoušky. „Musíme se vrátit k tomu, co nás zdobilo před zápasem s Humpolcem. Znamená to přidat na bojovnosti a zlepšit pohyb," dává Mitas návod pro své svěřence.