ZNOJMO B – PELHŘIMOV 4:2

Hostům se povedl vstup do zápasu. Už v 8. minutě poslal Morava míč napříč hřištěm do vápna, tam předskočil obránce Špaček a otevřel skóre. Morava měl prsty i ve druhém úspěchu Pelhřimova. Ve 21. minutě našel zpětnou přihrávkou Zajíčka, který se ze šestnácti metrů trefil k tyči. Pak hosté dvakrát trefili brankovou konstrukci, což se jim stalo osudným. Ještě do přestávky domácí korigovali, po brejku se prosadil rychlonohý Dolejší.

Ve druhém poločase už střílelo góly jen Znojmo. V 52. minutě se trefil Merhaut z přímého kopu do šibenice a jelikož si Roubal na míč jen lehce sáhl, bylo vyrovnáno. Po třech minutách utekl po lajně Zonyga a z úhlu se trefil také do růžku branky. Nepovedený poločas z pohledu hostů podtrhla 83. minuta. V ní se podruhé v zápase zapsal do listiny střelců Zonyga.

Góly: 35. Dolejší, 52. Merhaut, 55. a 83. Zonyga – 8. Špaček, 21. Zajíček. Rozhodčí: Mayer. ŽK: 1:2. Diváci: 30. Poločas: 1:2. Pelhřimov: Károlyi (46. Roubal) – Matouš, Sajner, Viktora, Fikar (81. Vopálenský) – Mareš, Novák – Špaček, Zajíček, Šmíd – Morava (66. Heřmánek).