Uspěla i druhá Třešť C, která nastřílela Vyskytné B sedm gólů. Překvapením 13. kola byla výhra Jiřic v Plačkově.

IV. třída
ČASTROV – KOŠETICE B 0:3
Prvních patnáct minut to byl vyrovnaný zápas, pak dostal hosty do vedení Machovec. Další šance Košetic v prvním poločase už gólové vyjádření neměly. Častrov sice po přestávce projevil snahu o vyrovnání, ale definitivně rozhodl gól Lhoty po hodině hry. Hosté pak vývoj zápasu bezpečně kontrolovali.
Góly: 16. Machovec, 59. Lhota, 89. Šáda. Rozhodčí: Pišan. ŽK: 1:2. Diváků: 40. Poločas: 0:1. ⋌(lp)

TŘEŠŤ  C – VYSKYTNÁ B 7:0
Domácí se ukázali jako zkušenější a fotbalově vyspělejší tým. Získali uklidňující náskok už v prvním poločase. Třešť kontrolovala hru i po přestávce, a jelikož se jí střelecky dařilo, skončilo utkání jednoznačným výsledkem.
Góly: 26. R. Bartůšek, 35., 55. a 59. Vašek, 63. Maryška, 87. Růžička, 89. S. Bartůšek. Rozhodčí: Bez karet. Diváci: 20. Poločas: 2:0. ⋌(jln)

PLAČKOV B – JIŘICE B 1:3
Utkání dvou naprosto rozdílných poločasů. V tom prvním domácí těžili z mírné převahy a Kašpar je dostal do vedení. Po přestávce se obraz hry zcela změnil, Jiřice byly pohyblivější, lépe kombinovaly. Když k tomu přidaly i přesnost v koncovce, zaslouženě vývoj zápasu otočily.
Góly: 35. Kašpar – 53. David, 63. Hrůza, 86. Jůzl. Rozhodčí: Večeřa. ŽK: 1:2. Diváci: 30. Poločas: 1:0. ⋌(jnd)

HNĚVKOVICE – OBRATAŇ B 3:2
Domácím vyšly oba úvody do poločasu, v obou případech získali jednobrankové vedení. Hosté podali velmi dobrý výkon, postarali se o vyrovnaný boj, ale snížili až v závěru. Domácí přesto zvítězili zaslouženě, byli fotbalovějším týmem.
Góly: 5. Němec, 48. Vondra, 73. Šebesta – 30. Bezděk, 88. Pařil. Rozhodčí: Tousek. ŽK: 0:3. Diváků: 40. Poločas: 1:1. ⋌(el)