LANŽHOT – HUMPOLEC 0:1

Lanžhot potvrzoval roli favorita, byl častěji u míče, ale Humpolec začal rovněž aktivně, příkladně bojoval. Po necelé čtvrthodině mu pomohla do vedení chyba stopera domácích, po ní postupoval sám na brankáře Dalík a zakončil chladnokrevně. Pak se zranil Pecha a hosté museli přeskupit řady. Na stopera se přesunul Alt, kraj obrany doplnil Zástěra. Lanžhot se snažil útočit, ovšem do vyložené šance se nedostal.

Po přestávce se čtvrt hodiny hrál vyrovnaný fotbal, pak mohli hosté rozhodnout. Sám na brankáře postupoval Pešek, jenže namířil na branku. To odstartovalo drtivý tlak domácích. „Létal jeden centr za druhým do naší šestnáctky, soupeř nastřelil třikrát břevno, spoustu toho pochytal Kříž. Se štěestím jsme tenhle nápor přečkali a vítězství uhájili. Musím pochválit celý tým za velkou míru bojovnosti,“ vyjádřil se kouč Humpolce Ján Kubík.

Gól: 13. Dalík. Rozhodčí: Kaloč. ŽK: 1:2. Diváci: 370. Poločas: 0:1. Lanžhot: Klimeš – Dobšíček, Hílek, Simandl, Bartal – Kliember, Dovhanyuk, Šenk, Včelka – Krejčíř, Mikúšek (73. Martinek). Humpolec: Kříž – Alt, Pecha (28. Zástěra), Maršík, Málek – Dalík, L. Havel (76. Štěpán) – Skryja (54. Ujčík), Šerý, M. Havel – Pešek. Nejlepší hráči: Simandl - Maršík, Dalík.