H. BROD – HUMPOLEC 3:4

Domácí vstoupili do zápasu velice dobře, soupeře zatlačili a už ve 3. minutě šli do vedení, když střelu z dvaceti metrů poslal k tyči Darkeh. Po čtvrt hodince Humpolec vyrovnal hru a srovnal skóre. Domácí se pak ujali opět vedení, po faulu na Peřinu se prosadil z penalty Darkeh. Druhý poločas byl z obou stran opatrný, hrálo od vápna k vápnu.

Darkeh mohl navýšit vedení, ale hlavičkoval těsně vedle. A tak udeřili hosté. K vyrovnání jím pomohl vlastenec Hlouška. Tím se Humpolečtí dostali na koně. V 75. minutě domácí hráči diskutovali s rozhodčím a nevěnovali se hře. Humpolec rychle rozehrál trestný kop a otočil na 2:3. Vzápětí zvýšil na 2:4 Šerý po nedůslednosti v domácí obraně. Domácí pak sedm minut před koncem kopali penaltu a Darkeh uzavřel svůj hattrick.

Góly: 3., 40. a 83. Darkeh (druhý a třetí PK) – 21. a 77. Šerý, 63. vlastní, 75. Dalík. Rozhodčí: Slováček. ŽK: 3:2. Diváci: 120. Poločas: 2:1. H. Brod: Kubát – Svoboda, Štědrý, Hloušek, L. Peřina – Fikar, D. Henek (68. T. Karlík), Pabousek, Darkeh – Němec (66. Pleva), Cakl. Humpolec: Kříž – Vrátný, Kopic (84. Štěpán), Málek, L. Havel (90. Zástěra), Ujčík (60. Dalík), Šerý (80. Podoba), Skryja (52. Pikl), Alt, Svoboda, Pešek. Nejlepší hráči: Němec – Pešek, Svoboda.