První účastníci srazu přijedou mezi šestnáctou a osmnáctou hodinou. Poté je v plánu posezení u ohýnku. Mezi dvacátou a dvaadvacátou hodinou bude hrát kapela Paradentoza. Pestrý a zábavný bude celý víkend v kempu. 

V sobotu kolem deváté ranní odstartují soutěže hod klíňákem na cíl a nasazení kola na čas, následovat bude jízda zručnosti. Do oběda ještě stihneme ohodnotit automobily v jednotlivých kategoriích. Zároveň s tím bude probíhat měření hlasitosti výfuku, výběr nejstaršího vozidla srazu a výběr nejvzdálenějšího účastníka srazu.

Zhruba od dvanácti do patnácti hodin je na programu orientační jízda po okolí s plněním zadaných úkolů. Mezi čtrnáctou a patnáctou hodinou předáváme ceny dětem za soutěž nazvanou Malování se škodovkou. 

Poté přijde na řadu spanilá jízda po okolí. Dáme čtyřicet kilometrů v klidném tempu a se zastávkou na odpočinek. Okolo šesté hodiny večerní máme v plánu sečtení výsledků, vyhlášení vítězů a oficiální ukončení srazu.

Srazy organizujeme už několikátým rokem. Jsme parta nadšenců a příznivců vozidel Škoda, kteří založili spolek s názvem Village tuning scene. Spolek s tímto zaměřením na Vysočině chyběl. Proto jsme chtěli umožnit přátelská setkání spojená se soutěžemi, kde se mohou majitelé populárních aut této značky před ostatními i trochu předvést. 

Do aktivit zapojujeme i děti, aby i ony mohly zajímavě trávit volný čas. Srazy pořádáme ve Vyskytné dvakrát do roka, ostatní akce a soutěže podle aktuální situace a potřeby.

Village tuning scene