Hned dvě varianty, jak strávit čtvrteční velikonoční prázdniny, nabídl dětem Dům dětí a mládeže (DDM) v Pelhřimově. O velikonoční prázdniny nejen přímo v budově pelhřimovského DDM, kde by se děti mohly pustit do velikonočního tvoření a pak vyrazit na farmu do Milotiček, ale nikdo podle Jitky Vachkové neměl zájem.

Rozhodně větší zájem ale měly děti o akční výlet do laser arény v Jihlavě, kam se všichni společně vypraví autobusem. „Pro velký zájem a úspěšnost pořádáme pro děti výlet do Jihlavy do laser arény,“ stojí na pozvánce akce.

Smrž kuželovitý.
Penízovky končí, přišel čas smržů a podtrnek

Děti, které ve čtvrtek ráno vyrazí do Střediska volného času v Humpolci, si prázdniny užijí formou výtvarné dílny. Na malé nadšence tak od 9 hodin čeká výroba velikonočních dekorací, ale také pečení perníčků.

I v Městské knihovně v Pelhřimově najdou děti během čtvrtečních prázdnin útočiště. Zájemci mohou příjemné dopoledne strávit například v dětském oddělení, kde se od 8 do 11 hodin uskuteční tvůrčí dílna.

V hudebním oddělení pelhřimovské knihovny se pak jednodenní táborníci budou moci ve stejný čas vyřádit díky deskovým hrám, které jim knihovna nabízí v pestrém výběru.