Celkem se jedná o tři kontejnery, ty budou postupně na různých místech Pacova umístěny, a to až do 30. dubna.

Nejbližším termínem, kdy budou kontejnery v Pacově opět k dispozici, je pondělí. Budou v Sadové a Barvířské ulici. V úterý pak pracovníci města kontejnery přesunou do ulice Jana Vojny. Ve středu je najdou lidé bydlící v blízkosti Starodvorské a Jetřichovské ulici.

V místní části Jetřichovec budou kontejnery na odpad přistaveny od čtvrtka 13. do pondělí 17. dubna, v Pacově-Bedřichově budou kontejnery od 18. do 19. dubna a v další části Pacova, Velké Rovné, budou od 20. do 23. dubna. Obyvatelé pacovské části Zhoř mohou odpad vyhazovat od 24. do 25. dubna, v pacovských Roučkovicích od 26. do 27. dubna a v Pacově-Hrádku od 28. do 30. dub᠆na. Kontejnery na odpad budou na zmíněných místech umístěny vždy v době od 13 do 18 hodin.

Pacovští mohou do kontejnerů nosit například objemný odpad, do kterého nepatří sklo, plasty ani papír. Vyhazovat také mohou odpad ze zeleně, nezkrácené větve a větve, jejichž kmen je do průměru patnácti centimetrů. Odnášet do přistavených kontejnerů mohou rovněž trávu a listí.
Jiné, zde neuvedené odpady, mohou zájemci ukládat do pacovského sběrného dvora, který sídlí v Nádražní ulici.