Poctivá práce. To je hlavní krédo malé mlékárny, kterou vede David Kolman. Jogurty, sýry i tvarohy z kravského i kozího mléka vyrábějí tak, jak se dělaly dříve – bez odtučňování a náhražek, na což zákazníci v poslední době stále více slyší.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farmu v Krasolesí není těžké najít nejen proto, že se jedná o osadu o několika chalupách. Farmu nemůžete minout hlavně díky stylové ozdobě, která vás přivítá na domovní fasádě.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Míchání sýřiny. Jeden člověk by výrobu mléčných produktů sám nezvládal, proto Davidu Kolmanovi v mlékárně pomáhají čtyři brigádnice.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová
Kozí farma v Krasolesí.
Zdroj: Deník/Nela Kyselová