MÍROVKA – PACOV 1:0

Ona týmy šly do zápasu pouze s jedním bodem. Hned v úvodu utkání se do velké šance dostal Valášek, ale svůj první bravurní zákrok vytáhl Basík. Ten své umění předváděl hlavně po přestávce, kdy postupně vychytal Kaplana, Bláhu a Němce. Na druhé straně mohl přijít trest, ale hosté orazítkovali pouze břevno a z následné akce rozhodl o třech bodech pro domácí Němec.

Gól: 86. Němec. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 0:0. Pacov: Basík – Maršík, Kostroun, Bártů, L. Rybčák, Váňa (76. Podolský), Kabíček, Jaroslav Přibyl (66. Buchar), Z. Rybčák, Kuran (46. Vítámvás), J. Pražák.

LEŠTINA – KAMENICE N. L. 1:0

Hned po rozehrávce z brejku zahrozili hosté. Domácí z následného výkopu našli Štrose. Ten byl atakován ve vápně, ale penalta se nepískala. Pak se hra vyrovnala, mírnou převahu měla Leština, ale tu uťala červená karta Čuříka. Kamenice tak soupeře přišpendlila k vápnu, ovšem bez gólového efektu. Po změně stran domácí přeházeli sestavu a rozhodli se, že utkání ani v deseti nezabalí. To se jim vyplatilo. Kamenice si sice šance vytvářela, ale většinou je zastavila ofsajdová past. A tak v 81. minutě vstřelil vítěznou branku leštinský Pleva, který šel do souboje s brankářem a uspěl.

Góly: 81. Pleva. Rozhodčí: Holub. ŽK: 3:0. ČK: 1:0 (35. Čuřík). Diváci: 130. Poločas: 0:0. Kamenice n. L.: Přibyl – Houser (54. Hadač), Šuranský, Míka, Melzoch, Zahradník, Ira (84. Filípek), Tetiva, Zdeněk, Dejmek, Hadač.

TELČ – ŽIROVNICE 1:3

Utkání bylo bohaté na šance, zejména na straně hostů. Velká jejich část ale gólovou radost nepřinesla. Domácí tým byl oslabený o několik hráčů, kteří byli na dovolené a prvních deset minut byl hodně pasivní. Pak se síly vyrovnaly, nicméně hosté dokázali opět zvýšenou aktivitu přeměnit v trefu do prázdné branky. Další gól na 2:0 přišel z protiútoku a odpověď domácího Všohájka, který doklepl míč k tyči znamenala jen snížení skóre. Na konečných 1:3 pak stav upravil hostující Rozporka. „Zápas se nám moc nepovedl. Hráli jsme hrozně a soupeř byl lepší,“ uznal sportovně trenér Telče Josef Jančo.

Góly: 64. Všohájek – 31. Vilímek, 61. Houška, 70. Rozporka. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 0:1. Žirovnice: Švec – Staněk, Houška, Hadrava, Cajz (75. Drechsler), Rozporka (90. Hřib), Knotek, Kořínek, Kuš, Vilímek (75. Drechsler), Dařílek.

Nakládačky. Ilustrační foto.
Naložené okurky hodnotilo při dožínkách pět porotců