Starší dorost
VRCHOVINA – HUMPOLEC 8:2
Hosté nedokázali navázat na velmi dobrý výkon ze zápasu proti Spartě Brno inkasovali dva góly v první desetiminutovce. To zápas do značné míry poznamenalo, hrálo se podle not domácích. Hosté se trápili, slabou náplastí byly  dva góly kapitána Fikara, které znamenaly alespoň částečnou korekci výše porážky.
„Zápas se mi těžko hodnotí,  výsledek mluví za vše. Musíme zvednout hlavy, v neděli nás čeká derby v Pelhřimově," burcuje trenér Jiří Hájek.
Góly za Humpolec: Šmída 3, Bárta, Žák 2, Buřval – Fikar 2. Poločas: 4:1. Humpolec: Jícha – Alt, Beneš, Fikar, Havel – Neuber, Pohan, Žatečka, Maršík – Prokop, Podoba. Střídal: Kosyta.

Mladší dorost
VRCHOVINA – HUMPOLEC 2:1
V prvním poločase měli častěji míč na kopačkách domácí, ale hosté dobře bránili. Domácí se dostali do vedení ve 40. minutě, kdy se z trestného kopu prosadil Krejčí. Po přestávce mohl vyrovnat Jícha, ale jenže na brankáře Šmídu nevyzrál a přišel trest v podobě druhého gólu Vrchoviny. Následně se gólman Michut vytáhl při likvidaci penalty a hosté získali naději na zvrat. Snížit se jim ale povedlo až v nastavení.
Góly: Krejčí, Kyselý – Honzl. Poločas: 1:0. Humpolec: Michut – Havel, Terber, Havlíček, Kosyta – Vrána, Pacek, Antoš, Honzl – Filínský, Jícha.

Radka Vazačová