Starší dorost
PELHŘIMOV – V. MEZIŘÍČÍ 4:2
Starší dorost Pelhřimova sehrál dramatické utkání, zkušený soupeř z Velkého Meziříčí dvakrát velmi rychle vyrovnal, ale nápor v závěrečné desetiminutovce přinesl cenné body Pelhřimovu.

Již v první minutě vypíchl Švec vysoký lob pod břevno na roh, takže se skóre mohlo posunout ve prospěch domácích. Po chvilce odcentroval po sólu zprava Šafařík na vzdálenější tyč a Ryšavý ve výskoku hlavičkou s jistotou ukázkově proměnil. Po pěti minutách roh hostů zakončil hlavou na penaltě nehlídaný Votoupal a začínalo se od začátku. Čápovu střelu po zemi Řeháček chytil, a velké štěstí měl Pelhřimov, když po půlhodině hry ani jeden ze tří vysunutých hráčů Meziříčí na centr zprava nedosáhl. Samostatnou Liškovu akci po levé straně přerušil v pádu Bezemek. Střely Votoupala a Komínka v závěru poločasu vyzkoušely pozornost Švece, do kabin se ale šlo za nerozhodného stavu.

Po přestávce zakončil Hákův roh střelou do břevna Brada, po standardce hostů Švec míč neudržel a Ráček naštěstí dorážel mimo. Kombinace Mádla a Ryšavého přinesla roh, který kopal Hák a Obranec hlavičkou k zemi na vzdálenější tyči poslal Pelhřimov do minutového vedení. Po rozehrávce totiž nekoncentrovaná obrana nechala lacině vyrovnat nehlídaného Krčála, který se prosadil střelou po zemi k levé tyči. Naštěstí domácím vyšlo závěrečných deset minut. Nejprve Hákův trestný kop zakončil Ryšavý a pak se prosadil Obranec. Akci předcházel centr Poula na Bradu, jehož střelu brankář vyrazil, Nápravník nastřelil spoluhráče a trestal právě už zmíněný Obranec. Zodpovědný výkon celého pelhřimovského týmu přinesl proti silnému soupeři cenné body.
Góly: 4. a 82. Ryšavý, 68. a 85. Obranec – 9. Votoupal, 69. Krčál. Poločas: 1:1. Pelhřimov: Švec – Červenka (61. Kordík), Bezemek, Mádl – Brada (88. Tůma), Hák – Šafařík, Čáp (82. Poul), Ryšavý – Obranec.

HUMPOLEC – BOHUNICE 2:6
Humpolečtí starší dorostenci bohužel v tomto zápase navázali na nevýrazné výkony z jarní části sezóny. První poločas měl podobný průběh jako minulý zápas v Líšni. Humpolečtí si i tentokráte nechali dát čtyři rychlé góly po zbytečných ztrátách míče.

Po poločase soupeř vstřelil pátý gól. Humpoleckým pomohlo střídání, když na hřiště přišel Pohan a hra začala dostávat větší tempo. Tomuto hráči se podařilo i pěknou střelou snížit na 5:1. Druhou branku domácích vstřelila posila z A týmu mužů Morava. Když už svitla naděje na podobný průběh utkání jako v Líšni, kde Humpolečtí i z nepříznivého výsledku 5:0 dokázali vytěžit remízu 5:5, neproměnili domácí pokutový kop. Humpolec se pak už střelecky neprosadil, naopak pověstným hřebíčkem do rakve byl proměněný pokutový kop hostí v samotném závěru utkání.

„Tým hrál naprosto nezodpovědně. Zbytečně jsme ztráceli míče, nebyla vidět snaha vracet se do obrany. Tento způsob hry nás zase staví mezi podprůměrná mužstva této soutěže," byl kritický trenér Humpolce Jiří Hájek.
Góly za Humpolec: 71. Pohan, 78. Morava. Poločas: 0:4. Humpolec: Jícha – Palán, Fikar, Havel, Alt – Neuber, Žatečka Rokos,  Podoba – Prokop, Morava. Střídali: Pohan, Maršík, Michut.

Mladší dorost
HUMPOLEC – BOHUNICE 1:0
V zápase proti soupeři z dosud prvního místa tabulky vytěžili domácí maximální počet bodů. První půle byla herně vyrovnaná, domácí rozhodli o svém vítězství v polovině druhé, když se prosadil po střele na zadní tyč Doubek. Humpolečtí mohli vítězství navýšit, když po chybě brněnských stoperů šel Honzl sám na bránu a hostujícímu gólmanovi nezbylo nic jiného, než ho zastavit nedovoleně, za což uviděl červenou kartu. Následný pokutový kop ovšem Filípek neproměnil. Obětavost domácích hráčů a notná dávka štěstí, když hosté hned čtyřikrát mířili do brankové konstrukce, nakonec slavily úspěch.
Gól: 58. Doubek. Poločas: 0:0. Humpolec: Michut – Terber, Havel, Kosyta – Vávrů, Vrána, Havlíček, Doubek – Filínský, Filípek.
Střídali: Vrátný, Moravec, Konrád, Rážek.

PELHŘIMOV – V. MEZIŘÍČÍ 2:2
Pelhřimovští šli v zajímavém zápase rychle do vedení, když po závaru před brankou hostů důraznou střelou z pětadvaceti metrů poslal míč do sítě Zenáhlík. Hra tempo neztrácela. Postupujícím hostům vypíchl v poslední chvíli míč Drechsler, na druhé straně Chadim mířil nad branku, Zenáhlík opět zkoušel štěstí z dálky, ale už tak přesný nebyl. Pelhřimov se musel i bránit, naštěstí dobře chytal Zavadil. Poradil si se střelou Prchala pod břevno, akci Hety ukončil pádem pod jeho nohy.

První vteřiny druhého poločasu už přinesly vyrovnání, střídající Těšík zpracoval dlouhý míč a Zavadila prostřelil. Dvacetiminutový nápor zakončilo Meziříčí Nevoralovou střelou těsně mimo, nebezpečný míč šel do protipohybu domácího gólmana. V 60. minutě už šli hosté do vedení, prosadil se Hibš. Velké Meziříčí se však radovalo jen minutu, Bartoškova hlavička znamenala vyrovnání. Rozhodnout mohly v závěru obě strany. Těšíkovu akci ukončil včasným vyběhnutím Zavadil, Zelenka nadějný průnik středem hřiště pokazil nepřesnou střelou.
Góly: 4. Zenáhlík, 61. Bartoška – 41. Těšík, 60. Hibš. Poločas: 1:0. Pelhřimov: Zavadil – Drechsler (55. Vlk), Zenáhlík, Tůma, Kordík – Chadim, Zelenka, Bartoška (74. Němec), Poul – Kolář (41. Venkrbec), Zamrzla.

(vz, hst)