Využily toho, v Kožlí zásluhou skvělého druhého poločasu jasně vyhrály.

I. B třída, skupina A
JIŘICE – LEDEČ 2:0
Domácím vyšel úvod, po rozehraném trestném kopu je dostal do vedení už v 7. minutě hlavou Zadek. Zvýšit mohl M. Sadský, ale vychytal ho brankář Prchal. Pak se hra vyrovnala a platilo to až do konce zápasu. V 51. minutě se mohl do listiny střelců zapsat opět Zadek, jenže jeho střelu zastavila tyč. Hosté v závěru usilovali o vyrovnání, na roh šel do šestnáctky i gólman Prchal, ale celá situace skončila brejkem Jiřic. Z něj pojistil vítězství domácích Nesporý.
Góly: 7. Zadek, 88. Nesporý. Rozhodčí: J. Nechvátal. ŽK: 1:1. Diváci: 150. Poločas: 1:0. Jiřice: Zabloudil – Jiřík, Langr, Vincenc, Bindzar, Jůzl (71. Jirků), Šimůnek, M. Sadský, Zadek (65. Nesporý), Petr Příhoda (88. Hrůza), Hájek.

HUMPOLEC B – HABRY 2:1
Hosté začali dobře, dařila se jim kombinace a čtvrt hodiny byli lepším týmem. Dostali se ale jen do pološancí, které s přehledem vyřešil Brávek. Pak se začala hra vyrovnávat a domácí byli vzhledem k rychlejšímu přechodu do útoku nebezpečnější. Farka sice ze tří metrů netrefil branku, ale Humpolec se ještě do přestávky ujal vedení. Žatečka poslal ve 38. minutě do brejku Moravu, který Krátkého překonal. Po změně stran byla evidentní snaha Habrů o vyrovnání, ale domácí hráli také skvělou partii, takže šance byly i nadále na obou stranách. V 70. minutě našel Kubíček centrem Moravu, který hlavou pojistil vedení juniorky Humpolce. Hosté se nevzdali, Kudláček po brejku snížil, ovšem body už majitele nezměnily.
Góly: 38. a 70. Morava – 78. Kudláček. Rozhodčí: Pospíchal. ŽK: 3:0. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Humpolec B: Brávek – Kameš (70. Tran), Honzárek, Beránek, Skryja, Bláha, Prokop, Farka (88. Maršík), Žatečka, Morava, Kubíček.

TIS – ČERNOVICE 4:0
V zápase jasně dominoval domácí Tis a svoji převahu zúročil i gólově. Už v 5. minutě se prosadil Bláha, a ten samý hráč zvyšoval na 2:0. Ještě přišla tiská klasika, když Kučera neproměnil pokutový kop. Za tohoto stavu se odešlo i do kabin. Po přestávce hosté hru vyrovnali, ale do šancí se nedostávali. V závěru utkání pečetili konečný výsledek dobře hrající Vala a z trestného kopu Krajíček.
Góly: 5. a 37. Bláha, 80. Vala, 89. Krajíček. Rozhodčí: Čepl. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Černovice: Cílek – Krejčí, Bíro, Pěnka, Kohout, Kubů, Růžička, Ševčík, D. Maštalíř, P. Maštalíř, Jůn.

HERÁLEC HB – H. CEREKEV 2:3
V prvním poločase se hrál oboustranně rychlý fotbal, ve kterém Pátek poslal domácí do vedení. Na druhé straně hřiště o chvilku později chybovala domácí obrana, čehož využil Martínek k vyrovnání. Po přestávce se hostům podařilo odskočit o dva góly. Zápas v 72. minutě zdramatizoval Hrala, ale na vyrovnání si Herálec už šance nevypracoval.
Góly: 12. Pátek, 72. Hrala – 23. Martínek, 47. Zelenka. 57. Růžek. Rozhodčí: Šuhaj. ŽK: 3:1. ČK: 1:0 (84. Hrala). Diváci: 90. Poločas: 1:1. Horní Cerekev: Soukup – Staněk (30. Duba), Zelenka, Kůta, Suchý, Chadim, Havel, Růžek, Martínek, Loukota, Serbus.

KOŽLÍ – KOŠETICE 1:5
Domácí byli od začátku aktivnější, a dokázali si vytvořit převahu. Tu zužitkoval z penalty Pokorný. Po půlhodině hry nabídl rozhodčí zahrávání pokutového kopu i hostům. Proměnil ho Aleš Vejsada. Minutu před koncem poločasu trestuhodně zahodil šanci domácí Šimek, který ze dvou metrů netrefil prázdnou branku. Po přestávce pak začali řádit hosté. Nastříleli Kožlí další čtyři góly. Všechno po chybách domácí obrany.
Góly: 15. Pokorný (PK) – 30. A. Vejsada (PK), 62. Fenár, 75. Kubů, 83. Lhota, 88. Kubů. Rozhodčí: Culka. ŽK: 2:1. Diváci: 50. Poločas: 1:1. Košetice: Holan (30. Jíša) – Bejček, Kos, T. Vejsada, Kadlec, Fenár, Bystričan, Lhota, A. Vejsada, Kubů, Vlk.