Humpolec si podržel druhou příčku, Pelhřimov se po vítězství nad Žďárem posunul na místo deváté.

Starší dorost
PELHŘIMOV – ŽĎÁR N. S. 2:0
Žďár začal velmi aktivně, z náporu vytěžil dva rohy za sebou. Teprve po dvaceti minutách zahrozili Čáp a Ryšavý, konečné slovo měl Hanus ve žďárské brance. Trestný kop za faul na samostatně pronikajícího Obrance Pelhřimovští poslali nad břevno, ale pak Obranec přihrávkou mezi obránce posunul Šafaříka do šance, kterou nemohl neproměnit. Výrazný tlak Žďáru v závěru poločasu přinesl další rohy i přímé kopy, nastřelené břevno, ale s těsnou výhrou šli domácí do kabin.
Druhý poločas byl pořád dobrou fotbalovou podívanou. Na střílený Hákův centr Obranec nedosáhl, Junečkův trestný kop Švec vyboxoval, proti dvojici útočníků musel pro míč na hranici vápna a stáhl jej až napodruhé. Obrovskou šanci neproměnil Junečka, když zcela sám hlavičkoval vedle levé tyče. Deset minut před koncem mohl ze závaru Žďár vyrovnat, nastřelil tyč, potom hráče ve skrumáži a nakonec na čáře stojícího Mádla. V poslední minutě přešel Obranec přes dva obránce a střelou kolem Hanuse na vzdálenější tyč přidal pojistku vítězství.
Góly: 33. Šafařík, 90. Obranec. Rozhodčí: Talpa. Poločas: 1:0. Pelhřimov: Švec – Dvořák, Bezemek, Mádl, Skořepa (81. Kordík) – Hák, Brada – Šafařík, Čáp (89. Červenka), Ryšavý – Obranec.

HUMPOLEC – BOSKOVICE 2:1
Domácí začali dobře, v úvodu si vypracovali hned několik slibných příležitostí, které ovšem ztroskotaly na hostující obraně či střelecké nemohoucnosti. Houževnatí hosté hrozili z ojedinělých protiútoků, ovšem i domácí obrana v čele s brankářem Jíchou byla vždy na svém místě. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.
Do druhé půle vstoupili domácí se dvěma změnami v sestavě, když Jančíka nahradil Žatečka a útočníka Moravu, jehož čekal odpolední zápas za A tým proti Havlíčkovu Brodu, mladší dorostenec Havel. Hned od začátku se snažili Humpolečtí kombinovat, což se jim dařilo. Diváci odměnili potleskem hned několik pokusů o vstřelení branky. Neuber trefil břevno, ve vápně se ve slibné příležitosti ocitl hned dvakrát Prokop, a Žatečka trefil pouze gólmana.
O výsledku rozhodla poslední dvacetiminutovka. Nejprve se v 73. minutě trefil Prokop a o čtyři minuty později zmařil hostům naději na bodový zisk kapitán Fikar, když hlavičkou poslal míč přesně k tyči. Pět minut před koncem korigoval hostující Žouželka.
„Dnes jsme produkovali celkem solidní fotbal. Na tom můžeme stavět, mělo to hlavu a patu. Pokud se zlepší o něco více tréninková účast, docílíme ještě do konce sezóny dalšího pokroku. V utkání jsme opět nevyužili spoustu střeleckých příležitostí, soupeř se jednou dostal do vápna a byl z toho gól," prohlásil trenér Humpolce Jiří Hájek.
Góly: 73. Prokop, 77. Fikar – 84. Žouželka. Rozhodčí: Fridrichovský. ŽK: 0:1. Poločas: 0:0. Humpolec: Jícha – Palán, Kučera, Fikar, Alt – Podoba (80. Vrána), Maršík, Jančík (46. Žatečka), Neuber – Prokop (89. Marek), Morava (46. Havel).

Mladší dorost
HUMPOLEC – BOSKOVICE 7:1
Humpolec měl raketový nástup, hned v první minutě ho poslal do vedení přízemní střelou Filínský.
Převaha domácích rychle narůstala a čistým hattrickem ji zhodnotil Filípek. Ve 34. minutě přešel přes několik bránících hráčů Jančík, jeho střelu brankář vyrazil, ale míč do sítě doklepl Vávrů. Pak se na chvíli dostali ke slovu hosté, když po minele Michuta snížil Feruga.
Po přestávce už domácí vývoj zápasu kontrolovali. Filípek přidal svůj čtvrtý zásah,  vítězství pečetil svou premiérovou trefou za Humpolec Havlíček.
Góly: 7., 21., 28. a 44. Filípek (třetí PK), 1. Filínský, 34. Vávrů, 57. Havlíček – 36. Feruga. Rozhodčí: Ryšánek. Poločas: 5:1. Humpolec: Michut – Kosyta, Havel, Vrátný, Krejčí – Honzl, Havlíček, Jančík, Vávrů – Filípek, Filínský. Střídali: Jícha, Vrána, Terber, Moravec, Konrád.

PELHŘIMOV – ŽĎÁR N. S. 3:5
První dějství začalo pro Pelhřimov příznivě, když ho po osmi minutách dostal střelou doprostřed branky do vedení Bartoška. Potom Zamrzla neproměnil sólo. Na druhé straně vybojoval  Frieb roh a jeho dvojitá dorážka šla jen do bránících hráčů. Po dvaceti minutách si pohotově naběhl na míč Lukáš Smrčka a přidal druhou branku. Zdálo se být rozhodnuto, ale zdaleka nebylo.
Žďár přišel na druhý poločas jako vyměněný. Domácí obrana úvodní minuty zaspala, takže snížil střelou z pětatřiceti metrů Dvořák a po další minutě vyrovnal Kunstmüller. Krátká naděje Pelhřimovu svitla po Chadimově trestném kopu a Zenáhlíkově dorážce. Jenže za čtyři minuty se vedení rozplynulo, po chybě obrany vyrovnal Musil.
Dostat domácí zpět do trháku mohl Drechsler, ovšem z hranice vápna mířil nepřesně.  Kunstmüller zacílil o mnoho lépe a Žďár šel do vedení. Pelhřimov se snažil o vyrovnání, ale střelu Chadima hosté odvrátili na roh. Vítězství Žďáru pečetil z trestného kopu střelou do šibenice Musil.
Góly: 8. Bartoška, 22. L. Smrčka, 50. Zenáhlík  –  43. Dvořák, 44. a 58. Kunstmüller, 54. a 73. Musil. Poločas: 2:0. Pelhřimov: J. Smrčka – Matějka, Drechsler (58. Venkrbec), Zenáhlík, Bartoška – Tůma, Vlk, Chadim, L. Smrčka (73. Němec) – Zamrzla (53. Kolář), Kordík.