Tabulkou stoupá i Horní Ves. Je už druhá, když získala body v souboji s dosavaním lídrem soutěže Novým Rychnovem B.

IV. třída
HORNÍ VES – N. RYCHNOV B 1:0
Úvod utkání patřil hostům, kteří soustředili své síly na ofenzivní akce. Jejich úsilí však domácí několikrát i s jistou dávkou štěstí ve velkém vápně zničili. Po dvaceti minutách došlo ke změně obrazu hry, převahu si vypracovali domácí. Ty dostal do vedení Rataj. Po přestávce to byl vyrovnaný boj, který už ovšem změnu skóre nepřinesl.
Góly: 27. Rataj. Rozhodčí: Chmel. ŽK: 0:2. Diváků: 40. Poločas: 1:0. ⋌(hč)

HNĚVKOVICE – PLAČKOV B 2:0
V utkání začali lépe domácí a brzy získali náskok. Hosté se probrali v závěru poločasu, ale pohrdli i penaltou. Ve druhém poločase Hněvkovičtí bránili náskok a v závěru ho pojistili. Trefil se Anděl.
Góly: 11. Němec, 80. Anděl. Rozhodčí: Burza. ŽK: 1:1. ČK: 1:1 (78. Nekola – 78. Vašíček). Diváků: 50. Poločas: 1:0. ⋌(el)

ČASTROV – ŽIROV B 3:1
Domácí dostal hned v úvodu do vedení Karas, ale jinak se hrál v prvním poločase vyrovnaný fotbal. Potvrdil to i vyrovnávací gól Kletečky. Změna přišla po přestávce, když se ujala střela Šváry do šibenice. Domácí měli ve zbytku zápasu navrch a třetím gólem to umocnil Drbal.
Góly: 1. Karas, 55. Švára, 70. Drbal – 19. Kletečka. Rozhodčí: Chvála. ŽK: 1:1. Diváků: 40. Poločas: 1:1.⋌ (lp)

KOŠETICE B – OBRATAŇ B 3:3
Košetice se v úvodu utkání dopustily dvou hrubých chyb, čímž poskytly Obratani dvoubrankový náskok. Domácí pak zabrali a do poločasu vyrovnali. Po změně stran se na hřišti odehrával vyrovnaný boj, který zaslouženě neměl vítěze. Šancí už bylo k vidění minimum.
Góly: 42. a 62. Hanousek, 40. Z. Most – 2. a 61. Lhotský, 5. Holub. Rozhodčí: Obranec. ŽK: 2:2. Diváků: 40. Poločas: 2:2. ⋌(čm)

TŘEŠŤ C – JIŘICE B 3:2
Ve vyrovnaném utkání si domácí vypracovali tříbrankové vedení, ale pak začali hazardovat s výsledkem. Hosté se v poslední pětiminutovce dostali na dostřel, ale vyrovnat už nedokázali.
Góly: 31. R. Bartůšek, 11. a 55. Vašek – 85. Kovařík, 89. Jiřík. Rozhodčí: Faltýnek. ŽK: 1:4. Diváci: 30. Poločas: 2:0. ⋌(jln)

Příští kolo: Nový Rychnov B – Jiřice B, Plačkov B – Třešť C, Častrov – Hněvkovice, Obrataň B – Žirov B, Horní Ves – Košetice B.