I. A třída, skupina A
BEDŘICHOV – KAMENICE N. L. 3:2
První půlhodina sice přinesla několik šancí na obou stranách, ale gólmani míč za svá záda nepustili. Střelce nastartoval až kamenický P. Zahradník, ovšem jeho tým se dlouhou dobu z vedení neradoval. Hned po rozehrání se dostali do útoku domácí a Novák se postaral o vyrovnání. Po změně stran pokračoval vyrovnaný boj a Bedřichovským se povedlo skóre otočit. Opět v tom měl prsty Novák. Kamenice ale také přispěchala s odpovědí. Po dalších deseti minutách se trefil Hadač. Když už to vypadalo, že se zrodí remíza, tak v 86. minutě rozjásal domácí Lacina. Kameničtí se v závěru snažili o zisk bodu, ale Šána jim to překazil.

Góly: 33. a 65. Novák, 86. Lacina – 32. P. Zahradník, 75. Hadač. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas 1:1. Kamenice n. L.: Mifka – Hadač, Tomáš Zahradník (71. D. Pelc), Šuranský, T. Hadrava – Zdeněk, Tadeáš Zahradník, Míka, J. Hadrava (81. R. Pelc) – P. Zahradník, Houser.

HERÁLEC – HUMPOLEC B 1:1
Ve vyrovnané první půli šli do vedení hosté z Humpolce. Po pěkné kombinační akci otevřel skóre ve 25. minutě Maršík. Aby toho nebylo málo, tak se Herálci dvě minuty před půlí zranil gólman Tichý a musel střídat. Ve druhém poločase se domácí hnali za vyrovnáním, vytvořili si příležitosti, ale gól se jim podařilo vstřelit až ve druhé minutě nastaveného času. Cach prošel přes tři hráče, přihrál na nohu Holce, který přesně zakončil na přední tyč.

Góly: 90. (+2) Holec – 25. Maršík. Rozhodčí: Bílek. ŽK: 1:2. Diváci: 150. Poločas: 0:1. Humpolec B: Páša – Fikar, Kubíček, Beránek, Havel, Prokop, Kříženecký, Doležal, Žatečka, Maršík, Paťha (80. Kameník).

Ilustrační foto
Plný počet bodů už mají jen Jiřice, Obratani se povedl velký obrat

SVĚTLÁ N. S. – PACOV 2:1
Domácí začali náporem, vytvořili si několik šancí, ale proměnili jen jednu. A to ve 14. minutě, kdy malou domů vystihl Sobek a tváří v tvář gólmanovi poslal míč do sítě. I po vstřelené brance se Světlá tlačila k zakončení, ale své šance zahazovala. Naopak hosté z rychlého protiútoku srovnali. Po změně stran vystřelil domácím tři body Křikava, který se trefil ze standardní situace za vápnem a poslal balon do šibenice. „Vyhráli jsme zaslouženě, ale mohlo to být i větším rozdílem. Výsledek klidně mohl být 7:3. Tři body z domácího prostředí samozřejmě bereme,“ řekl světelský trenér Jan Holík.

Góly: 14. Sobek, 58. Křikava – 22. Vaňo. Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 0:0. Diváci: 150. Poločas: 1:1. Pacov: Basík – Kerouš, Pavelec, Bártů, Podolský, Ševčík, Váňa, L. Rybčák (75. Pražák), Vaňo, Bumbálek, Přibyl (61. Dvořák).

I. B třída, skupina A
N. RYCHNOV – HABRY 5:1
První poločas přinesl šance na obou stranách, na góly ale diváci čekali marně. Střelci si vše vynahradili po přestávce. Prakticky hned po rozehrávce se trefil T. Faltýnek, radost domácích vydržela jen pár vteřin – vyrovnal Bártík. Také hosté nejásali dlouho. O. Kratochvíl v 55. minutě vedení Novému Rychnovu vrátil, odpor soupeře definitivně zlomil dokonáním hattricku T. Faltýnek. V samém závěru se trefil i jeho bratr Martin, takže hosté odjížděli s debaklem.

Góly: 46., 63. a 75. T. Faltýnek, 55. O. Kratochvíl, 90. M. Faltýnek – 47. Bártík. Rozhodčí: Havlík. Nový Rychnov: Holan – Březina, Nevěčný, Červenka, V. Mareš, Brtnický (80. Bouz), O. Kratochvíl, Šustr, M. Faltýnek, J. Mareš (68. Brož), T. Faltýnek.

Živá knihovna v Pacově
OBRAZEM: Oběť domácího násilí. I takový příběh nabídla Živá knihovna